Bestil tid online - klik her

Bestil gavekort

 

 

kunde, navn

Mesoterapi SPAR 50%

Rynkeudfyldning og læbefyldning

SPAR 50% i hele juni og juli

Læs mere

Permanent makeupPermanent makeup er blevet meget populær i udlandet og nu er det også kommet her i Danmark.
Du har hørt om det og du har måske også lagt mæket til at metoderne hedder ofte det samme hos de fleste artister, mn vi udfører dem forskelligt. Vi har forskellige uddannelsesbaggrund og teknikken i udførelsen er også forskelligt. Gennem mine 7 års erfaringer som negleteknikker og 4 år i hudpleje har det medvirket og udviklet mig til at specialisere i at arbejde med skønheden.

Jeg går meget op i mit arbejde, detajlerne, service og skabe et trygt ramme.
Min interesse indenfor permanent makeup har jeg for 1-2 år undersøgt mange steder for at lære de rigtige teknikker, fordi bryn betyder rigtig meget for os.

Der findes mange teknikker i udførelsen af bryn, og jeg har formået at mestre mig i teknikkerne, som skaber det mest naturlige resultater.

Jeg ser frem til at tilbyde jer en fantastisk resulat af permanemt makup - microblading og teknikkerne fra Diamondbrows.

Holdbarheden ca 2-3år alt efter hudtyper, men anbefaler generelle 2-3 opfyldninger efter kundens behov for vedligeholdelse. Derfor anbefaler vi at du læser det godt igennem før du vælger at lave permanent makeup.

1. Opfyldning anbefales efter 4-6 uger og 2. Opfylning anbefales efterfølgende 2-3 mdr.

 • Diamondbrows microblading

  2.800,00 kr.

  Der findes mange teknikker i udførelsen af bryn, og jeg har formået at mestre mig i teknikkerne, som skaber det mest naturlige resultater.

  Jeg ser frem til at tilbyde jer en fantastisk resultat af permanent makeup - microblading og teknikkerne fra Diamondbrows.

  Book nu
 • Diamonds brow Powder

  2.800,00 kr.

  Powder metoden er en skyggelagning, hvor hele formen vil blive farvet. Det er mere markeret og hårdere at se på men for de kunder som ofte tegner deres bryn mørkere og dem som har meget kraftigere hår kan anbefales denne metoden.

  Før vi gaar igår med behandling så sørger vi altid for at der vil være tid nok til at snakke om metoderne og healings proces for at du skal være sikker og føler dig tryg i vores hænder.

  Book nu
 • Diamonds Læber fuld

  2.000,00 kr.

  Book nu
 • Diamonds Læber Liner

  1.300,00 kr.

  Før vi går i gang med behandling så sørger vi altid for at der vil være tid nok til at snakke om metoderne og healings proces. Du er sikker og tryg i vores hænder.

  Book nu
 • Diamonds Læber Opfyldning

  0,00 kr.

  1. Opfyldningen på læber liner 500kr
  1. Opfyldningen på fuld læber 800kr

  Opfyldningen på læber anbefales 2 mdr efter behandlingen

  Book nu
 • Diamonds Microblading+Powder

  3.200,00 kr.

  Book nu
 • Eyeliner, øverst

  1.300,00 kr.

  Book nu
 • Diamond Læber, Konsultation

  0,00 kr.

  Book nu
 • Diamondbrows Opfyldning

  750,00 kr.

  Book nu
 • Diamondbrows, Konsultation

  0,00 kr.

  Permanent makeup er blevet meget populær i udlandet og nu er det også kommet her i Danmark. Gennem mine 7 års erfaringer som negleteknikker og 4 år i hudpleje har det medvirket og udviklet mig til at specialisere i at arbejde med skønheden. Der findes mange teknikker i udførelsen af bryn, og jeg har formået at mestre mig i teknikkerne, som skaber det mest naturlige resultat. Jeg ser frem til at tilbyde jer en fantastisk resutlat af permanemt makup - microblading og teknikkerne fra Diamondbrows.

  Book nu